dilluns, 6 de gener del 2014

Sopa de ceba (recepta Txeca)

Primer de tot... Bon any a tothom!!! sí... portem 6 dies del 2014 i he estat una mica perduda però ja ho diuen... MÁS VALE TARDE QUE NUNCA!

Últimament estic molt cuinetes i estic descobrint receptes noves. Coses de la vida, coses que passen... Avui us explicaré com fer una sopa súper bona i molt ràpida de fer.

SOPA DE CEBA (recepta Txeca)


INGREDIENTS (per a dues persones):
-3 cebes (grans)
- 1/2 litres de brou de carn (el del Mercadona està boníssim!)
- 1 pa rodó amb crosta gruixuda (serà el nostre plat... vigileu)
- Oli
- Formatge ratllat

PREPARACIÓ:
Tallar les cebes, de la manera que ens dongui la gana. Es posen al foc a una paella amb l'oli calent. Deixem que es posin toves sense que agafin color. Es treuen del foc.

S'escalfa el forn a 200º. Només el grill

En una olla es posa el brou i les cebes. Aleshores s'obre el pa i es treu la part de dins, amb compte que no es trenquin les parets.

El que ens ha quedat el posa dins de la sopa que tenim al foc. Quan estigui tot ben calent es tritura i es fa una crema.

S'introdueix dins del pa i ràpidament posem el formatge ratllat, siguem generosos. I directe al forn.

Quan estigui tot ben doradet estarà llest per menjar.

IMPORTANT: si us heu fitxat no he parlat de sal ni altres condiments, cadascú que afegeixi  el que vulgui.

Si no us agrada això d'utilitzar el pa de recipient podeu posar-ho en un platet de fang... està igual de bo!

Espero que us agradi i ja em passareu les vostres crítiques.

Fins aviat!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada